Persoonlijk

Persoonlijke groeiPersoonlijke groei en ontwikkeling gaat naast ontdekken en aannemen, ook over insluiten en loslaten.
De kracht van jouw eigen leiderschap zit in het leren kennen en inzetten van je authenticiteit. De durf om van richting te veranderen en je eigen reis te willen maken. Daar gaat het om. Dat is ieders sleutel in zijn eigen web.
In mijn begeleiding werk jij aan het ontdekken en realiseren van jouw perspectieven, wensen en ambities. Jouw achtergrond of, anders gezegd, jouw “huis van herkomst” is een belangrijke bron die je zowel kan stimuleren als belemmeren.
Het (weer) contact maken met wat jou dierbaar is en kracht geeft én het opruimen van belemmerende overtuigingen is de kern van mijn manier van werken.
Centraal staan de volgende drie vragen:

  1. Waar liggen mijn onbenutte kansen?
    Jij vindt de krachten in het hier en nu die jouw groei versterken.
  2. Hoe los ik blokkades op?
    Jij verkent hoe jouw verleden het heden bepaalt en hoe je daar invloed op hebt.
  3. Waar liggen mijn grenzen van groei?
    Jij ontdekt welke groei voor jou realistisch is.

Met behulp van deze vragen vindt je jouw stappen in jouw persoonlijke groei waarmee je jouw ambities ontdekt en realiseert. Ik help je bij de stappen die jij wil maken. In mijn begeleiding laat ik mij inspireren door mijn eigen persoonlijke ervaringen en door inzichten verkregen vanuit mijn sociaal wetenschappelijke achtergrond, systemisch werken, Transactionele Analyse, NLP en Appreciative Inquiry.